Анализаторите на „Скай Спортс” Гари Невил и Джейми Карагър се скараха в ефир дали Давид де Хеа е сбъркал при първия гол на Арсенал вчера. 

Гранит Джака стреля от дистанция и топката отиваше в средата на вратата, преди в един момент да промени посоката си, а испанецът не успя да реагира и така лондончани поведоха, а след това вкараха още веднъж и спечелиха с 2:0. 

Бившият футболист на Червените дяволи бе категоричен, че испанецът е направил сериозен гаф, докато защитникът на Ливърпул не се съгласи. 

„Мисля, че Давид де Хеа допусна сериозна грешка и смятам, че това бе в основата и на загубата, тъй като през второто полувреме те позволиха на Арсенал да играе на контраатака” заяви Невил. 

Каръгър обаче не бе съгласен и каза доста меко: „Не съм сигурен, че това е грешка и в крайна сметка не всеки трябва да споделя мнението ти”, но Невил веднага реагира: „Тук не може да има никакво съмнение. Ударът от 30 метра и в средата на вратата”. 

След това двамата спореха и по отношение на това дали промяната на посоката на топката е била най-решаваща за гола преди Невил да заключи: „Не искам да се фокусирам повече върху този момент. Смятам, че това е грешка, която бе определяща за крайния изход на двубоя”.