Нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку има проблем с крака и е изправен пред късен фитнес тест преди сблъсъка от 1/4-финалите на ФА Къп срещу Уулвърхямптън, съобщи мениджърът Оле Гунар Солскяер.

Белгийският нападател, който е отбелязал шест гола в последните си четири мача във всички състезания, се присъединява към дългия списък от контузени играчи в клуба.

"Лукаку има болки в краката. Надяваме се, че ще се справи днес. Антъни Марсиал тренира добре тази седмица. Ерера и Лингард също се подготвяха с основната група. Никога не можеш да бъдеш 100 процента сигурен, кой е напълно възстановен, но Алексис Санчес е толкова решително момче ... така че съм сигурен, че прави всичко, което може, когато се върне, ще покаже най-добрата си страна".

"Имаме шанс да се преборим за място в топ 4 във Висшата лига и сме на 1/4-финалите на още две състезания. Това значи, че се справяме добре и засега сме си свършили работата. Сега обаче примката се затяга, а април и май винаги е моментът, в който се фокусираме върху Юнайтед. Става дума за спечелване на трофеи", заяви Оле Гунар Солскяер.