Галерия

Джейсън Санчо (Борусия Дортмунд)

<p>Джейсън Санчо (Борусия Дортмунд)</p>

Клубната легенда на Манчестър Юнайтед Гари Невил обяви в колонката си в "Скай Спортс", че никога не е очаквал Оле Гунар Солскяер да получи мениджърския пост в клуба за постоянно, но в крайна сметка смята, че напълно заслужено това се случи днес.

Именно в днешния ден норвежецът бе официално назначен за постоянен мениджър на "червените дяволи" и в крайна сметка се очаква да води отбора през следващите няколко години.

"На първо място искам да кажа, че съм възхитен от Оле. Когато бе назначен начело на тима за първи път изобщо не очаквах, че ще получи поста за постоянно. Тогава коментирах, че моят фаворит е Маурисио Почетино. Той обаче успя да укрепи кораба и отново направи всички нас щастливи", обяви той.

"Резултатите на отбора под негово ръковдство бяха наистина впечатляващи. Бих казал почти безупречни. Трудното обаче тепърва предстои, така че Солскяер има да свърши още много, но наистина много работа начело на отбора". 

"Винаги съм казвал, че в края на март и началото на април е точното време за размисъл и ако днес не се бе случило това с постоянния договор може би щях да се усъмня, че Юнайтед ще предложи такъв на Оле, но в крайна сметка той заслужено поема отбора като постоянен мендижър". 

"Нека обаче да сме наясно. Пред тима предстои дълъг и труден път да си върне старата слава".