Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер прие спокойно загубата с 0:1 от Барселона в първа среща от 1/4 финалите в Шампионската лига. Солскяер също така демонстрира увереност, че момчетата му могат да отстранят Барселона, както го сториха срещу ПСЖ, когато дори изоставаха с 0:2 от първия мач.

"Поздравявам Барселона за победата, но трябва да отбележа, че има още един мач и нищо не е решено. Естествено ние трябва да повишим много представянето си на "Ноу Камп", ако искаме да продължим напред в турнира".

"Определено ни предстои труден реванш, няма какво да се лъжем. Трябва да спрем един от най-добрите футболисти в света. Барса разполага с много отлични футболисти и трябва да сме нащрек."

"Никой не вярваше в нас преди срещата-реванш срещу ПСЖ, но ние направихме чудо и заслужено сме в тази фаза на надпреварата. Определено ще ни трябва късмет в Испания, ако искаме да отстраним Барса".

"Този спор няма да бъде решен, докато не изиграем 90-те минути на "Камп Ноу". Трябва да се представим възможно най-добре и да постигнем резултат, който да ни даде увереност за реванша. Всички ще са щастливи, ако направим 3:3 и в двата мача и след общ резултат 6:6 има дузпи на "Камп Ноу", коментира Солскяер.