Евертън - Манчестър Юнайтед, среща от 35-ия кръг на Висшата лига, стадион "Гудисън Парк", 15:30 часа българско време.

Вероятните състави на двата отбора:

Евертън: Пикфорд, Кийн, Зума, Коулман, Дин, Гай, Шнейдерлин, Ричарлисон, Сигурдсон, Бернард, Калвърт-Люин

Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Смолинг, Линдельоф, Далот, Йънг, Фред, Погба, МакТоминей, Лингард, Марсиал, Рашфорд

Прогноза на Gol.bg:
Реално погледнато гостите са отборът, който трябва да гони повече победата, тъй като тимът отпадна от Шампионската лига и единственият начин да играе отново в турнира на богатите е да финишира в челната четворка във Висшата лига.

В момента Юнайтед е на 6-ото място в класирането с актив от 64 точки и е само на 2 пункта от целта си, но отборът трябва да не греши до края на сезона, за да може в крайна сметка да запази шансовете си да си осигури място в четворката.

Оле Гунар Солскяер няма да може да разчита за днешния мач на Бейи и Валенсия, които са контузени, докато в състава на домакините аут е Мина, който също е с травма, както и Гомес, който е наказан и също ще пропусне срещата.

"Карамелите" са постигнали три победи в последните си пет мача от всички турнири и определено отборът се намира в добра форма, докато Юнайтед има две победи и три загуби за същия брой срещи и при всички положения е в доста лошо състояние за отбор с големи амбиции.

В последните пет директни мача между тези два тима статистиката показва три успеха за "червените дяволи", както и две ремита. Отборът на Юнайтед играе успешно като гост на този противник и е спечелил три от последните си пет визити, а освен това двата тима са врътнали и две ремита.

Нашата прогноза за този мач е успех с 2:1 за гостите.

Прогноза: Евертън - Манчестър Юнайтед 1:2