Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер защити грешника за тима Давид Де Хеа, който направи поредната си безумна грешка на терена и така отборът на "червените дяволи" врътна реми 1:1 срещу Челси. На практика грешката на испанеца, който изби неразчетено една топка в краката на Алонсо костваше успеха на тима му. 

"Наистина не знам какво се случва с Давид, но мога да ви кажа, че ние го подкрепяме и не неговите грешки са причината Юнайтед да е шести в класирането. По принцип когато си нападател или вратар, тогава винаги фокуса пада върху теб. Мисля, че Де Хеа бе свикнал да поддържа едно изключително високо ниво и да спасява много ситуации. За това сега грешките му са такава сензация", обяви Солскяер.

"Ще седна и ще говоря с него. Има много начини един футболист да си върне най-добрата форма. Мислите ли, че като го оставя на пейката ще си върне формата? Не трябва да търсим причината на нашите неволи в него, както вече казах".

"Той е невероятен вратар и продължава да бъде такъв. Аз лично нямам обяснение защо не успяваме да победим и допуснахме толкова загуби напоследък. Проблемът е до известна степен психически и до известна степен физически, тъй като явно се усеща умора в играчите. Аз знам какво могат тези момчета. Освен това може би се изправяме срещу силни противници". 

"Мисля, че трябваше да победим Челси и заслужавахме трите точки в този мач, но за съжаление ги изпуснахме", каза още той.