Гари Невил продължи с убийствените си критики към Манчестър Юнайтед, след като вчера Червените дяволи се издъниха тотално срещу Хъдърсфийлд и това ликвидира шансовете им за четворката. 

Равенството 1:1 бе крайно разочароващо и този резултат само потвърди, че Оле Гунар Солскяер е изправен пред огромна задача в стремежа да върне отбора в челото на Висшата лига. 

„Това просто не е отбор. Колкото повече го гледам осъзнавам, че тук няма никакъв колектив. Напомня ми на онзи тим на Тотнъм на Почетино, в който бяха Адебайор, Кабул, Кирикеш и Капу. Група играчи, които обаче изглеждат като абсолютни индивидуалности. Те не излъчват никакъв дух и Оле Гунар Солскяер трябва да промени това парче по парче” коментира Невил след мача. 

„Мисля, че ще е хубаво, ако клубът назначи опитен спортен директор и хора, които да има екип относно селекцията, за да помогнат на треньора. Промените изглеждат сериозни и задължителни” добави той. 

„Това определено бе последният път, когато видяхме Алексис Санчес с екипа на Юнайтед. Защитата подпомогна тотално Хъдърсфийлд и макар и през второто полувреме тимът да се подобри, като цяло стандартът е твърде нисък. Та този отбор на Хъдърсфийлд, който страдаше през целия сезон, ми бе по-приятен за гледане от играчите в червено. Юнайтед бе ужасен. Просто са нужни сериозни промени, защото с тези играчи няма да се получи” изтъкна Невил.