Пол Погба иска да напусне Манчестър Юнайтед. Това потвърди агентът на играча Мино Райола, след като още миналия месец французинът намекна, че е време да намери ново предизвикателство. 

И втория период на халфа на „Олд Трафорд“ не се разви по най-добрия начин и се говори сериозно, че към него интерес има от Реал Мадрид, а и Ювентус няма да има нищо против да си го върне. 

„Всеки знае желанието на Пол да продължи напред и в момента ние работим по осъществяването на това. Чувствата му са ясни. Всички в клуба, от мениджъра до собственика, са наясно с неговите желания“ коментира Райола пред „Таймс“. 

На този етап не е ясно дали Погба ще замине с отбора за подготвителен лагер в Австралия и ако остане на Острова това ще е знак, че периодът му при Червените дяволи и приключил. 

„Не мога да потвърдя нищо. Живея просто ден за ден“ изтъкна агентът на футболиста, за когото се говори, че е в конфликт с голяма част от съотборниците си. Освен това слуховете, че Юнайтед е на път да привлече Бруно Фернандеш от Спортинг ясно показват, че клубът търси заместник на Погба.