Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър направи силен дебют при 4:0 над Челси, но призна, че отборът му е имал и късмет, за да спечели убедително. 

Сините удариха 2 греди, първата от които още при 0:0, а имаха и други ситуации, от които не успяха да се възползват, така че Червените дяволи ще си извлекат необходимите поуки. 

„През първото полувреме имахме донякъде късмет. Дадохме им твърде много възможности и не бяхме прецизни при владението на топката. На няколко пъти я загубихме на опасни места, а освен това те имаха и контри, от които можеха да вкарат“ коментира бранителят, купен за 80 милиона паунда. 

„Мисля, че след почивката се подобрихме сериозно, показахме голяма част от възможностите си и контролирахме двубоя. В началото може би бяхме твърде нервни, но в хода на мача се упокоихме. Казвах си, че трябва да бъдем максимално концентрирани, тъй като искахме суха мрежа, защото целта е да превърнем нашия стадион в крепост“ добави той. 

„В крайна сметка съм с момчетата само от 3-4 дни и смятам, че ще се подобрявам и ще навляза в по-добра форма. Наскоро пропуснах седмица от подготовката си, така че все още търсят ритъма си“ изтъкна още Магуайър.