Бившият халф на Манчестър Юнайтед Пол Скоул не вярва, че отборът ще може да се бори за титлата поне през следващите 2 години. 

Червените дяволи започнаха лошо сезона само с една победа в 4 мача и изглежда, че целта ще бъде място в Топ 4, но и тя изобщо не е сигурно, че ще бъде постигната. 

„Спокойно може да отпишете Юнайтед като кандидат за титлата през следващите 2 години. Оле Гунар Солскяер ще трябва да разчисти и да направи свой тим, но за целта ще са му необходими още 4-5 трансферни прозореца“ обяви Скоулс. 

Вижте класирането във Висшата лига

„Мисля, че през тази година тимът ще завърши зад Манчестър Сити, Ливърпул, Челси и Тотнъм. В момента е важно развитието на младите играчи, но и примера, който дават опитните футболисти. Виждаме обаче нови и нови грешки от големите звезди, което прави нещата за младоците доста трудни“ добави Скоулс, който критикува Солскяер при равенството срещу Саутхемптън в миналия кръг. 

„Разочаровах се, защото след излизането на Хуан Мата всичко се промени, а така или иначе испанецът бе този, който можеше да създаде нещо в атака. Освен това опитните футболисти изневериха. Матич губеше лесно топката, Ашли Йънг не бе прецизен, а и Пол Погба допусна доста неточности. Така не се дава пример“ отчете Скоулс.