Бившият играч на Манчестър Юнайтед Уес Браун сподели, че присъединилият се през лятото в редиците на "червените дяволи" Аарън Уан-Бисака има реалната възможност да се превърне в един от най-добрите десни защитници в света.

21-годишният футболист по перфектен начин се вписа в отбора на Оле Гунар Солскяер след прехода си от Кристъл Палас за 50 милиона паунда, въпреки че имаше само един пълен сезон зад гърба си на ниво Висша лига. 

"Засега той е великолепен. Той може би е най-стабилният нов в Юнайтед. Появи се на старта във всеки мач, много е атлетичен и добър в отбрана. Той дойде от Кристъл Палас и хората се съмняваха дали ще бъде достатъчно добър за Манчестър Юнайтед, но още в първия мач той показа, че е готов да играе на това ниво.

Получава удоволствие от това и се намира там, където иска да бъде. Ако продължи със  същото отношение, той ще стане един от най-добрите в тази позиция. Все още  е много млад, благоразумен и великолепен във всичко - в отбрана и  в преследването на противника.

Видях дори някои много добри  играчи, които не смеят да отидат при него. Те се обръщат назад и подават топката. Той е онзи тип играч, с който никой не иска да си има работа, защото ще влезе в битка, без да щади себе си.

Хората казват, че той прекалено се бави при шпагатите, но мисля, че той идеално избира времето за това. Когато вашият отбор има такъв играч и опонентът разбере, че не може да го премине, това се превръща в предимство за вашия отбор, защото противникът започва да играе назад“, каза Браун.