Мениджърът  на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не пропусна да похвали играта на защитника Хари Магуайър срещу бившия му клуб Лестър.

"Червените дяволи" успяха да победят "лисиците" с 1:0, като на няколко пъти бранителят бе от ключово значение за удържането на минималната преднина.

"Не изглеждаше Лестър да му липсва твърде много. Той бе много добър, намираше се в играта с всичките си мисли и бе толкова спокоен с топката, което ни бе нужно и през второто полувреме.

Магуайър игра по впечатляващ начин. Джейми Варди бе доста невидим днес, а за него рядко можеш да кажеш подобно нещо. И двамата – Магуайър и Линдельоф – бяха много добри. Крайните защитници също достойно се потрудиха в тази среща. 

Наистина много уважавам Варди, той е централен нападател от моя тип. Варди се открива зад гърба на бранителите и постоянно ги напряга.

Именно заради това трябва да бъдете много внимателни, когато взимате решения. Но Магуайър и Линдельоф потвърдиха класата си. На няколко пъти им се наложи много да тичат и те се справиха", каза Солскяер.