Уест Хям – Манчестър Юнайтед, мач от 6-ия кръг на Висшата лига, „Лондон Стейдиъм“, 16:00 часа, съдия Антъни Тейлър
 
Наказан за Уест Хям: Масуаку
Контузени за Уест Хям: Антонио, Рийд
Под въпрос за Уест Хям: Лансини
Контузени за Ман Юнайтед: Погба, Марсиал, Шоу, Баи
 
Прогноза
 
Уест Хям определено се намира в добра форма, така че феновете на Чуковете са оптимисти, че тимът може да постигне позитивен резултат срещу колебливия Манчестър Юнайтед. 
 
Червените дяволи продължават да търсят стабилност и феновете им със сигурност не са спокойни за гостуването в столицата, където тимът загуби 2 от последните си 4 визити на съперника. 
 
Оле Гунар Солскяер не случайно обърна внимание на представянето в защита и изтъкна важността на това отборът да не допусне гол, а и независимо от някои неубедителни резултати съставът играе стабилно срещу Уест Хям, от който има само 2 загуби в последните 21 двубоя. 
 
Формата като гост със сигурност е притеснителна, тъй като Манчестър Юнайтед вече 6 мача няма успех навън, губейки 3 от тях и не запазвайки нито една суха мрежа. Затова и Солскяер би трябвало да подходи прагматично, в търсене на максимално позитивен резултат. 
 
Двубоят изглежда много трудно предвидим заради способността и на двата тима да играят силно и след това веднага да допускат колебание. При всички положения съперниците няма да искат да загубят и би трябвало да избягват рискове и да действат предпазливо. 
 
Себастиан Але започва да свиква с живота във Висшата лига и може да донесе проблеми на гостите, за които пак се очаква да липсват Погба и Марсиал. Давид де Хеа и Виктор Линдельоф подписаха нови договори, а Мейсън Грийнууд дава заявка за титулярно място, което със сигурност за добри новини Червените дяволи. Равенството обаче изглежда най-вероятната развръзка. 
 
Резултат: Уест Хям – Манчестър Юнайтед 1:1