Футболистите на Манчестър Юнайтед са разочаровани от равенството 1:1 срещу Арсенал, заяви халфът на рекордьорите по титли от английското първенство Скот Мактоминей.

Той изведе "червените дяволи" напред в резултата през първото полувреме, но лондончаните изравниха през втората част с гол на Пиер-Емерик Обамеянг и по този начин двата отбора спечелиха по точка.

"Определено сме разочаровани, защото имахме много възможности да спечелим мача, осигурени най-вече от начина ни на игра в началото. През първите 45 минути играехме много силно, бяхме агресивни и всичко се развиваше по план. Заслужавахме трите точки, но започнахме да допускаме малки грешки, които в крайна сметка ни струваха скъпо. Всички сме разочаровани от крайния изход", каза той.

Мениджърът Оле Гунар Солскяер пък говори за гола на Арсенал, при който неговите футболисти спряха да играят заради предполагаема засада: "Ашли Йънг вдигна ръката си, гледайки към страничния съдия. Поколеба се, а можеше да блокира. Това сигурно щеше да помогне на Давид Де Хеа, а и може би съдията трябваше да задържи флага долу".