Джеси Лингард вероятно не е контузен сериозно, даде надежди на феновете на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер, който остана доволен след равенството 0:0 с АЗ Алкмаар. 

Атакуващият футболист получи травма в задната част на бедрото в добавеното време на двубоя и не успя да завърши сблъсъка. Според норвежеца обаче, действията спрямо Лингард са били по-скоро от съображения за сигурност. 

„Джеси усети проблем в бедрото и бе ясно, че не можем да рискуваме оставяйки го в игра. Надяваме се, че не става въпрос за нещо сериозно“ заяви Солскяер, чийто тим игра доста слабо и нямаше удар във вратата. 

Това бе 10-о поредно гостуване във всички турнири без победа за Червените дяволи, като предишната подобна поредица в историята на отбора е от далечната 1989-а година. 

„Точката е добра, тъй като бе постигната срещу труден съперник и на труден терен. Така и не свикнахме с изкуствената настилка, но съм доволен от момчетата. Дебютът на Брандън Уилямс бе фантастичен. Той бе спокоен и смел. Не смятам, че серията ни без победа навън е проблем. В крайна сметка в групова фаза равенството навън не е лошо и при победи у дома ще продължим. Освен това пак не ни дадоха дузпа, както и срещу Арсенал“ добави наставникът.