Манчестър Юнайтед може и да изпадне, ако Оле Гунар Солскяер не промени ситуацията. Това заяви без да мигне специалиста по спасяване на отбори Сам Алърдайс. 

Той направи паралел с отбора на Червените дяволи от 1974-а година, когато въпреки че никой не очаква, тимът се оказва във второто ниво на английския футбол. 

„Тогава те изпаднаха, макар и на теория да имаха невероятен тим, така че да се говори за подобен срив сега не мисля, че е чак толкова невероятно. При проблеми с увереността и серия контузии ситуацията може да стане опасна. Погба иска да си ходи, отборът трудно бележи голове и определено върви надолу в класирането” заяви Алърдайс пред „talkSport”. 

Едва с 2 победи на сметката си, Юнайтед е само на 2 точки над зоната на изпадащите, като изпитва трудности не само при вкарването на голове, но и в защита. 

„Отговорността на Оле е наистина голяма. Казват, че това е период на преизграждане, но не може да се разделиш с най-добрия си реализатор и да не го замениш. Това може да се окаже сериозен проблем. Откъде ще намерят топ-реализатор, какъвто искат?” добави Големия Сам.