Манчестър Юнайтед може да завърши в Топ 4 и да се класира в Шампионската лига, обяви голмайсторът Маркъс Рашфорд. 

Червените дяволи са меко казано колебливи в представянето си до момента и са едва 10-и в класирането на Висшата лига, на цели 10 точки от Лестър и Челси, които делят 3-4 място в момента. 

Въпреки това Рашфорд вярва, че когато Юнайтед е в пълен състав, тогава може да направи достатъчно силна победна серия и да се върне в челото. 

„Ще бъде трудно, но със сигурност не и невъзможно. Трябва да мислим единствено за своето представяне, е на за другите. Играем най-добре, когато сме фокусирани върху нашата игра и мислим само как да  се подобрим“ заяви Рашфорд. 

„Нещата могат да бъдат доста добри, но също така и да се усложнят, така че трябва да внимаваме. Сега първата цел е да се доближим до водещите отбори. Ако направим силна поредица това със сигурност ще ни помогне. Освен това не трябва да допускаме грешки на „Олд Трафорд“. Необходимо е да сме постоянни най-вече в играта си, защото това ще ни донесе резултати. Ефективността също трябва да е налице“ добави нападателят, който стана на 22 преди няколко дни.