Манчестър Юнайтед се класира за елиминациите на Лига Европа, след втора победа над Партизан, този път с категоричното 3:0 у дома. 

Хората на Оле Гунар Солскяер играха силно и трябваше да вкарат два пъти повече голове, след като създадоха редица положения. 

Така или иначе обаче те постигнаха очакван триумф и вече имат 10 точки в група L, като не могат да бъдат изместен от едно от първите 2 места в оставащите два кръга. 

Мачът започна с два отменени гола заради засада. Първо на Маркъс Рашфорд, а след това на гостите, след като Магуайър и Рохо положиха  сериозни усилия да помогнат на сръбския тим, но и там бе отсъден офсайд. 

Последва чисто положение за домакините, след като Уан-Бисака намери Рашфорд, но той от няколко метра стреля неточно. Малко след това нападателят на домакините бе спрян от вратаря Стойкович, след като Мата го изведе. 

Червените дяволи взеха предимство и натиснаха и последва неточен опит на Рашфорд от въздуха. В крайна сметка обаче, в 22-ата минута домакините поведоха. Топката стигна до Мейсън Грийнууд, който показа голмайсторски качества, за да реализира с категоричен удар. 

Партизан отговори с опасен шут на Сума, но малко встрани, преди Антони Марсиал да успокои домакините в 33-ата минута. Французинът се пребори за една топка, след което нахлу в наказателното поле, справи се с двама и стреля под тялото на вратаря. 

Това бе неговият 5-и гол в последните 7 мача, в които е титуляр, а почти веднага той можеше да удвои сметката си, но останал сам срещу вратаря, прати топката над целта. До почивката Рашфорд и  Ашли Йънг направиха още пропуски, но така или иначе всичко се развиваше под контрола на англичаните. 

Скоро след паузата Рашфорд най-после се разписа. Йънг се измъкна зад защитата и пусна диагонална топка към нападателя, който след това не сбърка с удар в близкия ъгъл. Последваха още пропуски за домакините, като Рашфорд бе близо до нов гол, но Стойкович изби с върха на пръстите си. 

След това темпото спадна и мачът се доиграваше, като неприятното за домакините бе, че Скот Мактомини получи контузия и трябваше да напусне, като не е ясно доколко е сериозна травмата. 

Манчестър Юнайед – Партизан 3:0
 
1:0 Грийнууд 22
2:0 Марсиал 33
3:0 Рашфорд 49
 
Манчестър Юн: Ромеро, Уан-Бисака, Магуайър, Рохо, Йънг, Мактомини (76 Лингард), Фред (63 Гарнър), Мата, Грийнууд, Марсиал, Рашфорд (67 Перейра)
Партизан: Стойкович, Милетич, Остоич, Павлович, Урошевич, Счекич, Здиелар, Сума, Наткхо (59 Тошич), Асано (69 Стеванович), Садик (86 Иванович)