Оле Гунар Солскяер похвали футболистите на Манчестър Юнайтед за показания характер след равенството 3:3 вчера срещу Шефилд Юнайтед. 

Червените дявори бяха надиграни в голяма част от мача преди с 3 гола за 7 минути през второто полувреме да направят забележителен обрат. 

Оли Макбърни успя да изравни за домакините, но въпреки това наставникът на Ман Юнайтед постави акцента върху позитивните неща. 

„Играхме много лошо и мислех, че ще паднем както срещу Евертън миналия сезон (0:4). Онзи отбор се предаде, но този не го направи. Обратът бе страхотен отговор от момчетата“ заяви норвежецът. 

„До почивката наитина бяхме много зле. Губехме повечето единоборства, не спазихме плана, който имахме, но да изоставаш с 0:2 и да преобърнеш нещата е нещо наистина много хубаво. Голямата разлика с миналия сезон бе, че просто не се отказахме“ добави той. 

„Можем да вземем доста позитиви от мача, въпреки че през по-голямата част от него не бяхме на ниво и сме разочаровани. Демонстрирахме обаче характер, вкарахме 3 гола и жалко, че не успяхме да спечелим. Миналия сезон сигурно щяхме да паднем с 4-5 гола и точно това е разликата сега“ каза още Солскяер. 

Брандън Уилямс, Мейсън Грийнууд и Маркъс Рашфорд отбелязаха, като последният път, когато трима играчи на тима под 22 години реализираха в един мач бе през 1996-а, когато това направиха Райън Гигс, Пол Скоулс и Дейвид Бекъм срещу Нотингам.