Манчестър Юнайтед натрупа огромно самочувствие след победата с 2:1 над шампиона Манчестър Сити, но според клубната легенда Райън Гигс "червените дяволи" ще станат още по-опасни след завръщането на Пол Погба.

Успехът на Юнайтед идва след още една важна победа - тази над влезлия в отлична форма Тотнъм, воден от бившия мениджър на манчестърци Жозе Моуриньо.

"Победата над Сити е с огромна тежест. Тя дава голяма увереност, която може да позволи на отбора да играе много силно. В големите мачове трябва да си концентриран по този начин", коментира уелският селекционер пред Premier League Productions.

"Всички ние сме запознати с показателите на Юнайтед срещу силните отбори този сезон. Силните противници се отварят и Юнайтед може да играе на контраатака. Следващата стъпка е да победиш големите. И точно в тези случаи е нужен Пол Погба - той може да отключва вратата. Следващата стъпка е той да се завърне и да играе на постоянно високо ниво."

"Юнайтед трябва да остане търпелив, защото няма загуба срещу намиращ се над него в таблицата противник. Тези под нас в класирането ни създаваха проблеми. Нужно е търпение. Но срещу Сити аз видях най-силната игра на Юнайтед от доста време насам", завърши Гигс.