От Манчестър Юнайтед забравиха една от най-големите си легенди Норман Уайтсайд, но побързаха да се извинят, когато гафът стана ясен. 

Това се случи в информацията, че Маркъс Рашфорд е един от най-младите стигнал границата от 200 мача за клуба. Първоначално от клуба обявиха, че нападателят е трети в подреждането след Джордж Бест и Райън Гигс. 

Съпругата на Уайтсайд обаче отбеляза в Туитър, че мъжът и също е стигнал по-рано от Рашфорд до 200 срещи през 80-те години на миналия век, като освен това се оказа, че той е и най-младият направил това – току що навършил 21 години. 

От Юнайтед естествено побързаха да се извинят на един от най-големите си таланти, който през 1982-а бе най-младият записал участие на световно първенство. 

„В първоначалната версия на статията неправилно не фигурира клубната легенда Норман Уайтсайд, който записа своето участие №200 за отбора на 6 септември 1986-а срещу Лестър. Така той е най-младият в историята на клуба стигнал да тази граница. Извинения, Норман. Дължим ти едно!” се казва в сайта на Червените дяволи.