В типичния си стил бившият капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн съсипа от критики Антони Марсиал след дербито с Ливърпул вчера. 

Французинът пропусна отлична ситуация да изравни при 0:1, стреляйки неточно, което се оказа и най-добрата възможност за Червените дяволи, които отстъпиха с 0:2. Ирландецът естествено не остана щастлив. 

„С много усилия Юнайтед стигна до 1-2 положения. Фред определено трябваше да уцели вратата, а пропускът на Марсиал символизира цялата му кариера в отбора. Ето затова той не е достатъчно добър да играе в Ман Юнайтед“ обяви Кийн. 

Нападателят има 42 гола в 129 мача за Червените дяволи от идването си в отбора през 2015-а, но със сигурност очакванията към него бяха много по-големи. Според Греъм Сунес той определено не е на нивото, на което трябва да бъде. 

„Това е 5-ият му сезон в клуба. Колко време още трябва да получи? Просто не показва достатъчно“ заяви той. При липсата на Маркъс Рашфорд Марсиал трябва да бъде основната фигура в нападение, защото Юнайтед определено се нуждае от голове. Не е сигурно обаче, дали ще ги достави.