Манчестър Юнайтед трябва да реагира бързо и да подсили сериозно състава си, в опит да се върне в челото на Висшата лига. Това обяви бившият играч на Червените дяволи, а сега телевизионен анализатор Гари Невил. 

Причината за думите му бе естествено поражението от Ливърпул вчера с 0:2, след като в мача Червените дяволи определено не бяха конкурентни на съперника и можеха да загубят и по-убедително. 

„В последните години разочарованието е обзело ръководството и то често сменя позицията си относно стратегията. Те направиха някои ужасни инвестиции, отборът не върви, но най-болезненото е това, че в момента Ливърпул е най-добрият тим в Лигата“ заяви Невил. 

„Вярвам, че всеки от ръководителите на Юнайтед споделя болката на феновете. Нещага обаче не вървят добре и следващите 6 месеца ще бъдат много тежки. Просто не мога да повярвам, че при всичките пари дадени за играчи в последните години, тимът излезе в този състав за мача. Наистина не мога да повярвам!“ добави той. 

„Загубата на Рашфорд е огромна, защото въпреки всичко отборът има шанс  да попадне в Топ 4, а и иска да стигне далеч и в Лига Европа и ФА Къп. Истината обаче е, че тимът има нужда от доста нови играчи. В средата на терена ситуацията е много лоша заради контузиите на Погба и Мактомини. Юнайтед обаче не се нуждае само от халф и нападател. Необходими са още централен защитник, ляв бек, крило, така че говорим за 5-6 нови футболисти. Най-притеснителното е, че за този състав бяха пръснати стотици милиони, но въпреки това изглежда, че трябват още стотици, за да се оправят нещата“ каза още Невил.