Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Робин ван Перси призова Червените дяволи да привлекат на всяка цена през лятото Единсон Кавани. 

Уругваецът бе спряган за преминаване при Червените дяволи и през януари, но в крайна сметка остана в ПСЖ, след като и трансферът му в Атлетико Мадрид не се осъществи. След няколко месеца обаче, той ще е свободен агент. 

Ван Перси отговаряше на въпроси от фенове в Туитър и когато бе попитан кого трябва да привлече Юнайтед в атаката си за следващия сезон, отговори: „Единсон Кавани. Той е брилянтен играч и истинска голова машина“. 

Ветеранът реализира 198 гола в 213 мача за парижани до момента, превръщайки се в най-добрият им реализатор в историята. Сега той е в последните 6 месеца от контракта си с ПСЖ, така че може да преговаря с други отбори и така да постигне предварително споразумение с Юнайтед. 

На „Олд Трафорд“ взеха неочаквано Одион Игало под наем до края на сезона, но мнозина смятат, че бившият нападател на Уотфорд едва ли ще се справи особено добре и тимът се нуждае от много повече качество в нападение.