Изпълнителният вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Eд Уудуърд е категоричен, че клубът върви в правилната посока, въпреки колебанията и неубедителните резултати. 

Мнозина от феновете на отбора са недоволни от неговото управление и трансферната политика и наскоро домът му дори бе атакуван, но според боса в клуба са поставени основите за бъдещи успехи. 

„Привличането на Бруно Фернандеш и възстановяването на контузените играчи ще ни помогне много. Продължаваме борбата в Лига Европа и ФА Къп, както и за класиране в Шампионската лига, така че има още много, за което да играем. Естествено като ръководство отчитаме, че не сме там, където искаме да бъдем, но сме отдадени и фокусирани да поставим тима на мястото, на което трябва да бъде“ заяви Уудуърд. 

„Вече е свършена сериозна работа, направени са инвестиции, подсилили сме Академията и сме доволни от прогреса ни зад кулисите в стремежа да изградим правилната структура и култура, за бъдещи дългогодишни успехи. В същото време екипът отговорен за селекцията работи усърдно в стремежа освен опитни играчи, да вземем и таланти, които можем да развием и които имат потенциал“ добави той. 

„Анализите на спират и вече гледаме към следващия трансферен прозорец. Януари не е подходящ месец за големи сделки, но идването на Бруно Фернандеш и играчите през миналата година са доказателство, че работата ни е правилна“ каза още Уудуърд, който ще говори пред привържениците на специален форум на 31 януари.