Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба разбуни духовете на Острова, позволявайки си закачка с легендата на Мидълзбро и Ливърпул Греъм Сунес.

Световният шампион с Франция отвърна на критиките на шотландеца (б.р. Сунес е 5 пъти шампион Англия и 3 пъти шампион на Европа с Ливърпул) и заяви, че дори е нямал представа за неговото съществуване.

В ролята на анализатор за "Скай спортс" и The Times Сунес често критикуваше полузащитника на "червените дяволи" и напоследък бе заявил, че срещу Погба се играе лесно.

"Критиките на Сунес? Аз дори не знаех кой е този човек. Чух, че е бил велик играч и неща от този род. Сега вече знам името му, но не и как изглежда", изригна Погба, цитиран от Goal.com.

"Както вече казах, аз не съм човек, който гледа и слуша какво казват анализаторите. Гледам много футбол, но не стоя пред телевизора след мачовете и не ги слушам какво говорят. Харесва ми само играта."

"Предполагам аз липсвам на моите критици и затова говорят за мен. Не съм от хората, които редовно гледат новините на Скай. Аз играя футбол и нямам нужда някой да ми казва какво се е случило."

"Свикнал съм с тези коментира, те не ме притесняват. За мен е важно какво казват мениджърът и съотборниците ми. Другото минава покрай мен", завърши Погба.