Бившият нападател на италианския хегемон Ювентус – Никола Аморузо,  е на мнение, че торинци не могат да си позволят да купят Пол Погба от Манчестър Юнайтед заради наличието на Кристиано Роналдо.

"Като играч Пол ще е чудесен за отбора. Той е страхотен шампион, познава клуба отлично и всички го обичат", заяви Аморузо за френския национал, който носи "черно-белия" екип между 2012 и 2016 г., след което се завърна на "Олд Трафорд" за рекордните тогава 105 милиона евро.

После Аморузо изтъкна и причината, поради която Юве не може да си върне Погба. "Не мисля, че клубът може да си позволи футболист, чиято заплата е 15 млн. евро годишно. Трябва по някакъв начин да се реши проблемът с възнаграждението на Кристиано Роналдо (б.р. – 31 млн. евро на година). Той е най-добрият играч в света, заедно с Лео Меси. Ще бъде проблемно да се вземе още един състезател с огромна заплата".

"Пристигането на Погба ще се отрази негативно на баланса в съблекалнята. Не мисля, че този трансфер ще се осъществи. Шансове са наистина малки", добави бившият нападател.

Интерес към Погба проявяват още Реал Мадрид и Интер, а в последно време се пише, че Оле Гунар Солскяер иска да го задържи в Юнайтед. Желанието на халфа обаче е да напусне "Олд Трафорд".