Бруно Фернандеш ще върне Манчестър Юнайтед на върха в английската Висша лига, убеден е бившият ас на Порто и някогашен капитан на Португалия Кощиня.

Последният остана в историята с важния си късен гол, който вкара на стадион "Олд Трафорд" през 2004 година, когато "драконите" елиминираха "червените дяволи" на осминафиналите в Шампионската лига, а по-късно сензационно грабнаха и трофея.

"Бруно е фантастичен футболист. Не го познавам лично като човек, но се случва да му пиша в Инстаграм", коментира Кощиня пред Goal.com.

"Помня дебюта му в Манчестър Юнайтед срещу Уулвс, когато чорапите му бяха свалени в 70-ата минута. Видях, че той беше уморен, защото не беше свикнал на ритъма на игра. Но му казах да не се притеснява."

"Казах му да бъде спокоен и че когато свикне с ритъма на английския футбол, с интелекта в главата си и уменията в краката си, тогава ще стане по-лесно. И той направи много голям прогрес, представя се много добре за Юнайтед."

"Клубът се нуждае от време след ерата на Алекс Фъргюсън, има нужда от нови лидери с различно мислене. Клубът обаче все още играе с цел спечелване на всяка надпревара. Историята на клуба го изисква. Там трябва да спечелиш всички трофеи, включително Шампионската лига."

"Манчестър Юнайтед е един от най-големите клубове в света и много играчи искат да са там. Мнозина биха искали да са там, това е фантастичен клуб", завърши Кощиня.