Оле Гунар Солскяер очаквано се вдъхнови от силната игра на Манчестър Юнайтед и предупреди съперниците на тима, че отборът тепърва набира скорост. 

Червените дяволи сразиха Брайтън с 3:0 като гости след два гола на Бруно Фернандеш и един на Мейсън Грийнууд и записаха 15-и пореден мач без загуба във всички турнири, като продължават да преследват място в Топ 4. 

„Не ме интересува дали сме отправили послание, но знам, че сме добър отбор. Много уверени сме и момчетата направиха някои страхотни неща. Срещу Брайтън винаги се играе трудно, но ние ги притиснахме още от началото и започнахме силно, което ни помогна“ заяви Солскяер. 

„Знаехме, че е важно да вкараме ранен гол и попадението на Мейсън бе страхотно. Той игра наистина фантастично. Млад е, но когато тръгне напред е много опасен. Може да бележи отвсякъде, играе силно и с двата крака и определено се превръща в отличен футболист“ не спести похвали той за Грийнууд. 

„Защитавахме се добре при статичните им положения, а и знаем, че можем да контраатакуваме. Именно така отбелязахме третия гол, но аз съм много доволен от всички попадения. Бяхме фокусирани върху този мач, а сега мислим вече за следващия срещу Борнемут“ каза още Солскяер.