Бруно Фернандеш вярва, че Манчестър Юнайтед ще успее да се класира за Топ 4 и остана доволен от хубавата победа над Брайтън с 3:0 снощи. 

Португалецът се разписа на два пъти и отново бе ключова фигура за Червените дяволи като показа, че сериозните пари дадени за него, не са били дадени напразно. 

„Най-важното бе, че спечелихме, но освен това играхме добре заради което постигнахме този много добър резултат. Не допуснахме попадение, което също бе важно. Давид де Хеа направи две или три страхотни спасявания и сме много щастливи“ заяви Фернандеш. 

„Знаехме, че трябва да натиснем още от началото и да отбележим ранен гол. Имах късмет при първото си попадение, а второто се получи наистина великолепно, защото пасът на Мейсън бе прекрасен. Борим се за място в Шампионската лига и вярвам, че ще го постигнем“ добави той. 

„Не искам да говоря твърде много за мен и за Пол Погба. Ние сме доволни, че играем заедно, но за мен няма значение с кого играя. Комбинираме добре, имаме силни качества, но също така сме наясно и че съотборниците ни са отлични футболисти“ каза още Фернандеш.