Оле Гунар Солскяер се надява, че Пол Погба ще подпише нов договор с Манчестър Юнайтед и ще играе важна роля при бъдещите успехи на клуба. 

От дълго време се говори, че французинът ще бъде продаден, като самият той обяви, че търси ново предизвикателство. След като се възстанови от контузията си обаче, той се завърна в състава и играе много силно, което кара мнозина да вярват, че може да удължи контракта си. 

В последните дни това направиха Скот Мактомини и Неманя Матич, като сега надеждите са, че и Погба ще остане за още няколко сезона. Настоящият му договор е до края на следващия сезон, като Юнайтед има опция да го удължи за още една година след това. 

„Не мога да коментирам разговорите между играчите и клуба, но естествено ние искаме да запазим най-добрите си футболисти. Искаме да градим силен тим и оставането на Скот и Неманя е хубаво. Те играят на подобни позиции, но единият е в началото на кариерата си, а другият вече е много опитен. Имаме нужда обаче и от хора, които са в разцвета на силите си, така че се надявам, че ще можем да направим нещо“ заяви Солскяер. 

„Знам, че след като Пол се възстанови от контузията си той изглежда все по-добре и по-добре. Наслаждава се на футбола и нека да видим как ще завърши всичко“ добави норвежецът. 

Довечера Ман Юнайтед гостува на Астън Вила в търсене на нова победа, която ще го доближи само на точка от четвъртото място. Тимът е в серия от 16 поредни мача без загуба във всички турнири и играе отличен футбол напоследък.