Бъдещето на Давид де Хеа отново изглежда неясно, след като от Манчестър Юнайтед планират разговори с младия вратар Дийн Хендерсън през следващата седмица. 

Стражът прави отлично впечатление в Шефилд Юнайтед, където завършва втория си сезон под наем от Червените дяволи и според „Дейли Мейл” е готов да се върне на „Олд Трафорд”, но само ако има гаранции, че ще бъде титуляр. 

Амбициозният 23-годишен вратар не иска да бъде резерва на Де Хеа, който отново е под сериозно напрежение заради грешките си от полуфинала срещу Челси за ФА Къп в неделя. 

Случилото се увеличава натиска върху мениджъра Оле Гунар Солскяер да прати испанеца на пейката и да даде шанс на високо-ценения Хендерсън. 

На срещата след няколко дни ще бъде обсъждано увеличаването на заплатата на играча, която в момента е 35 000 паунда на седмица, както и за това как футболистът ще продължи кариерата си. 

Интерес към младия страж има и от Челси, а самият той иска да играе редовно, за да може да спечели място в националния тим за европейското първенство догодина. 

Ясно е обаче, че Ман Юнайтед няма да може да се раздели лесно Де Хеа, след като вратарят получава по 375 000 паунда седмично и има договор за още 3 години.