В Манчестър Юнайтед са на път да останат без една от трансферните си цели за новия сезон, след като Джеймс Мадисън от Лестър е пред подписване на нов договор с Лисиците. 

23-годишният футболист направи много силна кампания, като се отчете с 13 гола и 10 асистенции, а тимът му бе в Топ 4 почти през цялото време, преди в крайна сметка да остане на 5-о място след лоши резултати в последните мачове. 

Червените дяволи хвърлиха око на Мадисън, който обаче сега е на път да подпише нов контракт за 5 години, който ще му донесе и солидно увеличение на заплатата и вече ще взима по 100 000 паунда на седмица. 

Атакуващият играч пропусна финала на кампанията, като се наложи да претърпи и лека операция, но сега очакванията са, че ще бъде на линия за старта на новия сезон в средата на септември. 

Брендън Роджърс обаче иска да надгради над силното представяне през сезона, като целта му е да добави още един силен нападател, след като Лестър разчита твърде много на головете на Джейми Варди, както и нов централен защитник.