Оле Гунар Солскяер загатна сериозно, че Пол Погба ще продължи и в бъдеще да бъде част от Манчестър Юнайтед и вече не иска да напуска. 

Халфът  искаше да си тръгне преди година и пропусна по-голямата част от сезона поради контузия, но след като се върна бе в основата на това тимът да завърши в зона Шампионската лига и оформи отлично партньорство с Бруно Фернандеш. 

Договорът на полузащитника е до следващото лято, но сега по всичко изглежда, че той ще бъде подновен. 

„Това, което Пол каза, бе преди време. След като се върна след контузията си, той е прекрасен. Работи здраво, щастлив е играе силно. Сигурен съм, че в следващите сезони ще видим най-доброто от него” заяви Солскяер цитиран от „Мирър”. 

„Очаквам с нетърпение да видя как ще се развие заедно с отбора и да продължим да работим. Той трябва да бъде един от лидерите и от големите фигури, защото един футболист върхът е точно на 27 години” добави норвежецът. 

Първата задача пред Погба ще бъде да помогне на тима да спечели Лига Европа, където за Ман Юнайтед предстои 1/4финал срещу ФК Копенхаген в понеделник, а след това ще мисли и за новия сезон във Висшата лига.