В Манчестър Юнайтед още се чудят какво да правят с младия вратар Дийн Хендерсън, който блесна сериозно играейки под наем в Шефилд Юнайтед през последните 2 години. 

Още преди 2 седмици Червените дяволи проведоха разговори с представителите на играча относно новия му договор, който ще му донесе и сериозно увеличение на заплатата, но засега няма решение къде ще продължи да играе. 

Смята се, че Оле Гунар Солскяер ще предпочете да остане с Давид де Хеа и Серхио Ромеро и през следващия сезон и е готов да се раздели с Хендерсън, който да бъде преотстъпен отново. 

От Шефилд Юнайтед искат стража в своя състав, но вече започват да стават нетърпеливи, тъй като до началото на новия сезон има по-малко от месец. Освен това съществува неразбирателство относно заплатата на вратаря и кой клуб каква част от нея да плаща. 

На „Олд Трафорд“ считат, че футболиста е важна част от бъдещето и затова са готови да увеличат сериозно възнаграждението му, което в момента е 35 000 паунда на седмица. Когато това се случи обаче, Остриетата няма да бъдат способни да поемат цялата му заплата. Възможно е Хендерсън да бъде пратен и в отбор в чужбина.