Нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал разкри, че постоянството е тайната за най-добрия му сезон по реализирани голове в кариерата до момента.

Френският таран приключи кампанията с актив от 23 гола, с 1 повече от съотборника му в състава на "червените дяволи" Маркъс Рашфорд като най-добър стрелец в тима.

"Просто получих повече игрово време. На практика играх всеки мач и мисля, че всичко е до постоянството. В миналите сезони не успявах да играя редовно. Много стоях на пейката, тогава беше много трудно.

Но в момента зная, че мениджърът ми вярва и съм уверен, че следващия мач ще играя. Така че аз давам всичко за да се отблагодаря за това доверие. Аз съм гладен за голове защото за мен, голът е гол. Дори да вкарам лесен гол, зная, че това добавя към статистиката.

Ние работим много над това в тренировките и гледаме да пресъздадем ситуации по време на мач. С Маркъс вече играем заедно пет сезона и да, имаме добро разбирателство. Това е много позитивно за нас, да имаме тази добра връзка. Опитваме да си помагаме.

Например, понякога съм в ситуация, в която виждам, че мога да стрелям, но изчаквам да видя и му подавам, защото искам той да вкара. И той прави това за мен, така че не сме концентрирани винаги да вкараме за себе си", каза Марсиал.