Разкриха защо капитанът на Манчестър Юнайтед - Хари Магуайър, се е сбил в Гърция в четвъртък. Според Mykonos Voice агресията на футболиста е била предизвикана от нападение над сестра му, пише Стандарт. Дейзи Магуайър е била с него в заведението, пред което се случил инцидентът. Тогава група британци е започнала да обижда защитника. Въпросната група е била от фенове на друг английски тим.

Един от тях е намушкал сестрата на Магуайър в ръката с остър предмет, като футболистът се хвърлил на нападателя мигновено. Той ударил виновника и тогава е избухнал масовият бой, който стигна до медиите. Когато е пристигнала полицията, Магуайър се  опитал да обясни какво се е случило, но служителите на реда са получили нареждане да го отведат в полицейското управление за по-нататъшни действия.

Когато е бил заведен в управлението със своите приятели, играчът на Манчестър Юнайтед е попитал каква глоба трябва да плати, за да бъде приключен случаят. Такава била процедурата в Англия, но Магуайър не е знаел как се процедира в такива случаи в Гърция. Полицаите са сметнали това за предлагане на подкуп.

Звездата се е обадил на баща си и той е пристигнал в Сирос снощи с частен самолет, като е бил е придружаван от адвокат на клуба. Според "Mykonos Voice" Хари Магуайър е в "много лошо психологическо състояние" заради инцидента.