Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обясни загубата с 1:3 от Кристъл Палас в малкото време за подготовка. Това беше първи официален мач за "червените дяволи" през сезона и отборът определено разочарова с представянето си на "Олд Трафорд".

"Видяхте, че нямаме опции и Палас заслужи победата. Започнахме бавно и не вдигнахме оборотите, след като изостанахме в резултата. Имахме дълъг сезон и нямахме достатъчно време за подготовка, за да сме по-свежи. Работихме здраво с хората, които бяха тук, но имаше хора, които липсваха или бяха с националите си".

"Говорих с Рой Ходжсън и той ми каза, че са изиграли 4 контроли, а това бе 3-ият им официален мач. Това е голяма разлика, защото ние играхме само срещу Астън Вила миналата седмица. Ще се подобрим бързо, дано и по-бързо след показаното вчера".

"Можем да играем много по-добре. Ако погледнете какви играчи имахме на терена и на пейката, и дори тези, които ги нямаше, всички знаем, че те могат да играят по-добре. Но ние винаги гледаме да се подобрим и подсилим", каза Оле.