В Манчестър Юнайтед обмислят още един вариант за привличането на атакуващ футболист, след като вероятността да останат без Джейдън Санчо или Усман Дембеле изглежда все по-сериозна. 

Червените дяволи силно искат да подсилят нападението си по фланговете и като трета опция  сега са набелязали Лукас Окампос от Севиля. 

В последните дни се заговори, че от „Олд Трафорд“ са излезли с оферта за Санчо, която е била солидна, но е била отхвърлена. В същото време опцията Дембеле да дойде под наем е проблемна заради желанието на Барселона английският клуб да покрие цялата заплата на играча. 

Според ESPN от Севиля ще бъдат готови да се разделят с Окампос за около 35 милиона паунда (около 40 милиона евро). Аржентинецът вкара 17 гола през миналия сезон и помогна на андалусийци да спечелят Лига Европа, като по пътя се елиминираха именно английския тим, който сега го следи.

Смята се, че от Юнайтед вече внимателно са проучили качествата на 26-годишния играч, като предимство на Окампос е това, че е висок e 188 см. , много е силен физически и може да играе на няколко позиции, тъй като има и добър дрибъл. До понеделник вечерта, когато затваря трансферния прозорец, се очаква в Юнайтед да пристигне нов атакуващ играч.