След червения картон всичко се обърка. Това обясни Оле Гунар Солскяер, след като Манчестър Юнайтед преживя историческо унижение, губейки с 1:6 от Тотнъм у дома. 

Червените дяволи поведоха още в началото след дузпа, но впоследствие безумни действия в защита помогнаха на лондончани да направят обрат, а и изгонването на Антони Марсиал ги постави в трудна позиция, след като французинът реагира на провокация на Ерик Ламела. 

„Когато правиш индивидуални грешки няма как да спечелиш. С такива неточности и подобно представяне не можеш да се надяваш на нищо. Разочароващо е. Поемам обаче вината. Това не може да е Манчестър Юнайтед. Аз съм виновен, защото аз определям отбора. Това няма как да бъде Ман Юнайтед“ заяви Солскяер. 

„Въпросът не е какви играчи ще вземем, а кои са тук. Днес стана нещо много лошо. Когато губиш с 1:2 все още имаш шанс, при 1:3 вече става трудно, а при 1:4 всичко опира до характер. Не бяхме достатъчно агресивни, но имаше и много други неща, които се объркаха и върху които трябва да погледнем“ добави той. 

„Естествено, че случилото се е алармиращо. Не може да играем така. Не искам да се оправдавам с червения картон, но Антони реагира лошо. Просто трябва да се погледнем в очите и да реагираме. Имаме талант, но не може да играем така в защита“ каза още Солскяер.