Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба разтревожи феновете на отбора, като обяви, че все още не е бил търсен за разговори за удължаване на договора си с клуба, както и че мечтае да играе за Реал Мадрид. 

Французинът има контракт до края на настоящата кампания, като Червените дяволи могат да го удължат с още 12 месеца. Той направи силни мачове през лятото, когато миналия сезон се доиграваше, но започна лошо настоящата кампания. 

Преди мачовете на Франция срещу Португалия и Хърватия Погба коментира по интересен начин евентуалното си преминаване в Реал Мадрид. 

„Всички футболисти биха се радвали да играят за Реал. За мен това е мечта, така че защо не един ден тя да се сбъдне? Сега съм в Манчестър и обичам клуба. Наслаждавам се на футбола и искам да помогна на отбора да бъде там, където заслужава. Ще дам максимума от себе си за това, както и моите съотборници“ заяви Погба. 

„На този етап целта ми е да си върна най-добрата форма. Вярвам, че в даден момент от клуба ще ме потърсят и може би ще ми предложат нещо или пък няма. Досега нищо не се е случило и няма как да кажа нещо, за което не знам“ добави той по отношение на бъдещето си. 

То вероятно ще зависи от цялостното представяне на Юнайтед през сезона. Отборът загуби два от първите си 3 мача във Висшата лига, като в миналия кръг бе разбит с 1:6 от Тотнъм у дома и ще трябва бързо да излиза от кризата и да оправдава очакванията.