Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш изобщо не е доволен от трансферите направени от клуба през лятото и не смята, че отборът се е подсилил достатъчно, твърдят слухове на Острова. 

Португалецът се превърна в  ключова фигура за Червените дяволи веднага след идването си в клуба през зимата, но е останал разочарован, след като клубът не успя да се пребори за Джейдън Санчо и не смята, че Оле Гунар Солскяер е подходящ за мениджър. 

Юнайтед привлече няколко футболисти в последния ден за трансфери, начело с Единсон Кавани, но те изглеждаха по-скоро като краен вариант и изобщо не е сигурно, че въпросните играчи ще се справят на „Олд Трафорд“. 

Фернандеш бил бесен на почивката срещу Тотнъм, като освен него и друга голяма част от футболистите са загубили вярата си в Солскяер, което определено е притеснително за норвежеца. 

Червените дяволи стартираха с 2 загуби от първите си 3 мача в шампионата, получиха 11 гола в тях и трябва бързо да се подобрят. В събота отборът подновява борбата във Висшата лига с гостуване в Нюкасъл.