Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс не можеше да повярва на очите си как е възможно неговият тим да получи толкова елементарен гол срещу Истанбул Башакшехир снощи. 

В 12-ата минута Червените дяволи  изпълниха корнер, който обаче не им донесе нищо, след което футболист на домакините изрита силно топката напред и Демба Ба се оказа абсолютно сам от центъра на терена, за да отбележи първото попадение за домакините, които спечелиха мача с 2:1. 

„Не може целият отбор да е в половината на съперника. Това бе положение като от мач на 10-годишни деца. Разбирам ако става въпрос за последната минута, но сега бе още в самото начало и подобно нещо е нелепо и разочароващо“ коментира Скоулс в студиото на „BT Sport“. 

„В този мач бяха само с един дефанзивен халф и това им донесе сериозни проблеми. Защитниците трябва да са на по-добро ниво, а често губят ситуациите един на един, което е недопустимо. Играта в нападение също трябва да е много по-добра“ добави той.  

„Къде е организацията в отбора?“ изумен бе Рио Фърдинанд. „Такъв гол можеш да получиш, ако търсиш изравняване в 89-ата минута. Просто съм шокиран. Подобна игра говори за липса на уважение от играчите към самите себе си. Те бяха крайно непостоянни и им липсваше отборна игра“ добави той.