От Манчестър Юнайтед официално изразиха пълната си подкрепа за мениджъра Оле Гунар Солскяер, въпреки трудния старт на сезона. 

Червените дяволи загубиха 3 от първите си 7 мача във Висшата лига и са едва 14-и в класирането, но изпълнителният вицепрезидент Ед Уудуърд категорично обяви, че клубът твърдо подкрепя норвежеца. 

„Въпреки че на на терена предстои да бъде свършена още много работа, за да се постигне по-голямо постоянство, ние оставаме абсолютно отдадени на позитивния път, по който сме тръгнали под ръководството на Оле, докато първият тим продължава с развитието си“ се казва в официално изявление във връзка с финансовите резултати на клуба. 

„Липсва ни това, че не можем да играем пред своите привърженици, на работим усърдно с ръководните органи, за да могат феновете да се върнат при най-сигурни условия на стадионите“. 

„Въпреки че пандемията от Ковид 19 продължава да създава големи трудности, устойчивостта на клуба и силен рекламен бизнес ни дават увереност при погледа ни в бъдещето“ изтъква още Уудуърд в съобщението. 

Клубът естествено отчита сериозни финансови загуби предвид ситуацията, но все пак подкрепата за Солскяер определено означава, че поне в близко бъдеще назначаването на Маурисио Почетино не стои на дневен ред.