В Манчестър Юнайтед ще продължат да спазват дългосрочните си планове и политика и ще инвестират в нови футболисти предимно през лятото. 

Това обяви изпълнителният вицепрезидент на клуба Ед Уудуърд, който потвърди, че Оле Гунар Солскяер ще има на разположение достатъчно средства за нови играчи след края на сезона. 

Норвежецът продължава да се ползва с подкрепата на ръководството, въпреки някои колебания и лоши резултати. Все пак серията от 4 поредни победи помогна за успокояване на обстановката около него. 

„Това, което става на терена е нашият най-голям приоритет и макар и феновета да ги няма на стадиона от последната ни среща видяхме доста добри постижения, като серията ни от 14 поредни мача без загуба, третото място през миналия сезон и хубавите победи над ПСЖ и РБ Лайпциг“ заяви Уудуърд на виртуална среща с привържениците на клуба. 

„Разбира се знаем, че има още много работа да бъде свършена. Необходимо е постоянство за печеленето на трофеи. Виждаме обаче позитивни неща прогреса, който Оле, екипа му  и играчите правят. Ние оставаме отдадени на това да подобрим отбора си, но също така трябва да и сме дисциплинирани по отношение на харченето във време на пандемия. Затова ние ще продължим да подкрепяме Оле според дългосрочните си планове, които са фокусирани това да се случва през летните трансферни периоди“ добави той.