Димитър Бербатов призова Антони Марсиал да подобри сериозно формата си и да взима пример от Единсон Кавани. 

Французинът вкара 23 гола в 48 мача през миналия сезон и очакванията бяха през този да продължи по същия начин, но след сериозен спад във формата му, той всъщност се е разписал само два пъти. 

Срещу ПСЖ в сряда Марсиал направи един от пропуските на сезона, когато не успя да уцели почти празната врата от близко разстояние, което със сигурност ще го депресира още повече. 

„Той трябва да повиши сериозно играта си, но това се отнася и за целия отбор. Във важните мачове трябва да е много по-значим. Изненадан съм от Кавани, защото той е на 33, а тича по терена като 25-годишен футболист. Бори се за топката, пресира, отваря пространства и показва страст и това е нещо, което Марсиал също трябва да прави. Той трябва да започне да прегазва защитниците и понякога дори да играе мръсно“ заяви Бербатов пред Betfair. 

„Марсиал притежава някои отлични качества като техника и скорост, но в големите мачове често се губи, а в тях когато имаш ситуация, трябва да я реализираш. И двамата с Кавани са играли във Франция, така че може да приеме съвет от уругваеца“ добави бившият нападател на Юнайтед. 

Кавани бе в основата на знаменития обрат, който Червените дяволи направиха срещу Саутхемптън, като се отчете с 2 гола и асистенция и ще бъде готов  за нови подвизи при визитата на Уест Хям в събота.