Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед и настоящ такъв на Уест Хям Дейвид Мойс, коментира предстоящия сблъсък между двата отбора.

Шотландецът ще опита да увеличи натиска върху Солскяер тази вечер, когато "Чуковете" посрещат "Червените дяволи" в Лондон.

Дейвид Мойс познава добре обстановката в Юнайтед. Той пое клуба от сър Алекс Фъргюсън, но се задържа на поста едва 9 месеца.

На въпрос за работата, която Солскяер върши в Юнайтед, Мойс заяви: "Най-големият комплимент, който може да се каже за Оле е, че той е мениджър на най-големия клуб в света. Това само по себе си означава, че има хора, които смятат, че той се справя отлично. Когато си в клуб като Юнайтед най-важно е да печелиш мачове. По мое време аз не спечелих достатъчно. Беше различно време и обстоятелствата бяха различни.

Отборът на Уест Хям се справя добре през тази кампания и шотландецът каза още, че ще направи всичко възможно да победи Юнайтед: "Оле трябва да знае, че ще направя всичко възможно за да спечелим тази среща."

Уест Хям приема Юнайтед тази вечер от 19.30 часа и за първи път от март месец насам, на стадиона ще бъдат допуснати домакински привърженици. Техният брой не трябва да надвишава 2000 души.