Оле Гунар Солскяер иска да се раздели с цели шестима от първия отбор на Манчестър Юнайтед през този месец. През следващите дни норвежецът ще седне на масата за тежки преговори с играчи, достатъчни за повече от половин отбор.

Манчестър Юнайтед е в процес на трансформация, който ще продължи поне до началото на следващия сезон, а може и след това.

Серхио Ромеро е един от тези, които почти сигурно си стягат багажа от "Олд Трафорд". Той все още не е взел участие през този сезон и е ненужен на треньора.

Защитниците Маркос Рохо и Фил Джоунс също не са част от плановете на Солскяер занапред, а се очакват и трансферни попълнения за отбранителния вал. Рохо отдавна е свързан с трансфер далеч от Юнайтед, а Джоунс на всичко отгоре е и контузен.

Джеси Лингард е в дълбока криза и ще е чудо да е в тима и през следващата кампания. Със сигурност Оле ще се опита да се отърве от него още през зимата, уточнява webcafe.bg.

Даниел Джеймс е друг играч, чието бъдеще е несигурно. Той е в клуба от година и половина, които бяха на приливи и отливи, а интерес към него проявява Лийдс.

За младока Брендън Уилямс се очаква да бъде преотстъпен, за да се обиграва. Саутхемптън и Байерн Мюнхен искат да вземат под наем 20-годишния футболист.

Солскяер ще седне с шестимата в следващите дни на базата в Карингтън, за да обсъдят най-добрите варианти.