Оле Гунар Солскяер призна превъзходството на Манчестър Сити и отчете, че неговият Юнайтед просто не е бил на необходимото ниво снощи. 

Червените дяволи загубиха с 0:2 в полуфинала аз „Карабао Къп“, след като играха слабо, като по този начин регистрираха 4-о поредно поражение на такъв етап от дадена надпревара. 

„Те вероятно са най-добрият отбор в Англия. Могат да бележат много голове, но ние сме разочаровани да получим 2 попадения след статични ситуации. Явно в тези моменти не се справихве както трябва“ заяви норвежецът. 

„Не създадохме достатъчно добри положения, те също, но истината е, че играха по-добре от нас, а ние просто не бяхме  на нивото, на което трябваше. Не може да победиш този съперник просто ей така. Все пак се доближаваме и мисля, че сме много по-добри,  отколкото бяхме преди година“ добави той. 

„Не мисля, че става въпрос за психология да загубиш на полуфинал. Просто играеш срещу силни противници, а на нас ни липсваше нещо. Надявахме се и искахме да стигнем  до финала, но не успяхме. Сега ни предстои ФА Къп, важни мачове от първенството и битката в Лига Европа“ каза още Солскяер.