Нападателите на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал, Маркус Рашфорд и Мейсън Гринууд имат общо 62 гола през миналия сезон, но Грийнууд има само три попадения през тази кампания, а Марсиал е с пет гола във всички състезания.

Единсон Кавани вече има двойно повече голове от Марсиал във Висшата лига, въпреки че е стартирал девет пъти по-малко от него. 33-годишният Кавани е и почти девет години по-възрастен от французина.

Мениджърът на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер заяви, че е доволен от всичките си играчи в атака и каза, че отбора го чакат добри дни с този потенциал в нападение.

"Много съм доволен от своите нападатели", подчерта той. "Имаме таланти като Маркъс, Мейсън и Антъни, опитът на Единсон. Чудесно е да ги виждаме всеки ден на тренировки, а и в мачовете. Всички те имат различни качества и се допълват по перфектен начин."

"Този сезон Маркъс вкара около 14 или 15. Антони, Мейсън и Еди определено ще се подобрят и ще вкарат още голове. Миналият сезон Грийнууд, Рашфорд и Марсиал вкарваха много. Мился, че имаха към 60 гола. Имаме тях тримата за много, много години, а пък Кавани може да помогне със своя опит за времето, през което е тук."

"Когато аз играх, в Юнайтед също имаше най-малко четири централни нападатели, от които Фъргюсън можеше да избира. Мисля, че с тях четиримата имаме играчи, от които да избираме, които могат да ни донесат голове във всеки мач, срещу всеки отбор. Много съм доволен от тези, с които разполагам и работим усилено, за да постигнем баланс, така че да можем да ги използваме по различни начини. Не е изключено в някой мач да ги видим на терена и четиримата", каза още Оле.